2024.04.26.
Tomori világCampusVár a Tomori Világ csapata!

Vár a Tomori Világ csapata!

A Tomori Világ az új félévben is örömmel fogadja azon hallgatók, oktatók vagy szenior tagok jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni, vagy lendületben tartani magukat az újságírás területén. Örülnénk, ha a szerzői csapat intenzív közös ötletmegosztással, közös munkával hozná létre a magazint az olvasók megelégedésére, így segítve, hogy egy közösség tagjának érezze magát minden Tomoris hallgató, oktató, munkatárs, középiskolai vagy szenior diák.

Úgy hisszük, ez nagyszerű lehetőség azoknak, akik különben is kacérkodnak az újságírás vagy a szépírás, a blogolás, a fotózás, a videózás vagy más művészeti tevékenység valamelyik formájával. Itt lehetővé válik kipróbálni, hogy hogyan működik egy ötlet a gyakorlatban, mennyire okoz örömet az írás folyamata, sőt, reményeink szerint azt is, hogy hogyan kivitelezhető a közös szerkesztőségi gondolkodás.

Ha vannak ötleteik azzal kapcsolatban, hogy kikkel szeretnének interjúkat készíteni, vagy videón rögzített beszélgetéseket létrehozni, jelentkezzenek! Akár kulturális ajánlókkal, kritikákkal, szépirodalmi szövegekkel, versekkel, novellákkal, blogbejegyzésekkel, önálló blog ötletével, fotókkal, képzőművészeti alkotásokkal keressenek bennünket az alábbi elérhetőségen.

 

Várjuk a jelentkezésüket!

 

Megkérdeztük a Tomori Pál Főiskola hallgatóit, mit jelent nekik a Tomori.