2024.11.12.
Tomori világMiért a TPF?Borgasztronómiai menedzser szakirányú továbbképzés a Tomori Pál Főiskolán (2. rész)

Borgasztronómiai menedzser szakirányú továbbképzés a Tomori Pál Főiskolán (2. rész)

Kóstoltak már sütőtökpárlatot? Spárgából vagy kápiapaprikából készült alkoholt? Petzold Attila borász és párlatszakértő ilyen és hasonló ínyencségekről mesél, miközben a Tomori Pál Főiskolán induló Borgasztronómiai képzést mutatja be. Beszélgetőtársa, Ercsey Dániel borszakértő Tomori Pál életének helyszíneihez kötve vázolja fel egy Tomori bortúra lehetőségét. A gasztrokalandok a konyhában és az étteremben kezdődnek, de ha azon gondolkodnak, hogy vállalkozásszerűen űznék, nézzék meg ezt a videót, hátha kedvet éreznek a szakirányú képzéshez!

A képzésről bővebben: 

http://portal.tpfk.hu/borgasztronomiai-menedzser

 

 

Megkérdeztük a Tomori Pál Főiskola hallgatóit, mit jelent nekik a Tomori.