A Tomori Pál Főiskola szakirányú továbbképzései között igazi különlegesség a Borgasztronómiai menedzser program. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik már valamilyen alapszakos diplomával rendelkeznek, de a tudásukat a vendéglátás felé szeretnék bővíteni, a jövőben készen állnak borkóstolók, borvacsorák szervezésére, borlapok tervezésére, ital és ételpárosítások összállítására. Sorozatunkban a szakirányú továbbképzés oktatóit Ercsey Dániel borszakértő szólaltatta meg. Az interjúkban a szakértők a bor és a vendéglátás iránti szeretetükről és a képzésről beszélnek, az elsőben kisfilmben Bitai Gergely sommelier a saját borászatáról, a Promontorium Borlovagrendről és az általa a Tomorin oktatott tárgyakról mesél.
A képzésről bővebben:
http://portal.tpfk.hu/borgasztronomiai-menedzser